Aki || Järvi

Järvileasing solmi kesällä merkittävän yhteistyösopimuksen tunnetun radio- ja tv-juontajan Aki Linnanahteen kanssa.

Järvileasing ja Aki Linnanahde solmivat yhteistyösopimuksen

Järvileasing solmi kesällä merkittävän yhteistyösopimuksen tunnetun radio- ja tv-juontajan Aki Linnanahteen kanssa. Sopimuksen myötä Linnanahde toimii yrityksen brändilähettiläänä ja tukee Järvileasingin tunnettavuutta niin yritys- kuin kuluttajamarkkinoilla.

Yhteistyö tuo näkyvyyttä ja uusia mahdollisuuksia

Järvileasing Oy, joka on erikoistunut joustaviin ja räätälöityihin leasing ratkaisuihin, pyrkii laajentamaan toimintaansa ja vahvistamaan asemaansa markkinoilla. Aki Linnanahteen tunnettavuus ja laaja kokemus viihdemaailmasta tuovat Järvileasingille mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakassegmenttejä sekä lisätä brändin tunnettavuutta.

”Aki Linnanahde on tunnettu ja pidetty persoona, jonka arvot ja asenne sopivat erinomaisesti yhteen meidän yrityskulttuurimme kanssa”, kertoo Järvileasingin liiketoiminnanjohtaja Pasi Järvi. ”Tämä yhteistyö auttaa meitä viemään viestiämme entistä laajemmalle yleisölle ja tuomaan leasing-ratkaisujamme esille myös uudenlaisten asiakaskohderyhmien keskuudessa.”

Aki Linnanahde myös innoissaan yhteistyöstä

Aki Linnanahde tunnetaan erityisesti pitkästä urastaan radio- ja tv-juontajana sekä yrittäjänä. Hän on myös aktiivinen liikunnan ja hyvinvoinnin puolestapuhuja. Linnanahde näkee yhteistyön Järvileasingin kanssa innostavana ja luontevana jatkumona omalle uralleen.

”On hienoa päästä tekemään yhteistyötä yrityksen kanssa, joka tarjoaa käytännönläheisiä ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Leasing-palvelut ovat monille hyvä vaihtoehto esimerkiksi auton hankintaan, ja olen itsekin innoissani voidessani olla mukana viemässä tätä viestiä eteenpäin,” Linnanahde kommentoi.

Katse tulevaisuuteen

Järvileasingin ja Aki Linnanahteen yhteistyö käynnistyi kesän aikana, ja siihen liittyviä kampanjoita nähdään muun muassa sosiaalisessa mediassa sekä muissa markkinointikanavissa. Yritys uskoo, että Linnanahteen mukanaolo tuo lisäarvoa sekä asiakkaille että yrityksen toiminnalle tulevaisuudessa.

Järvileasing Oy on kotimainen leasing-palveluihin erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen joustavia ja kilpailukykyisiä ratkaisuja autoiluun. Yhtiön missiona on tehdä leasingistä helppoa ja vaivatonta kaikille asiakasryhmille.

Lue myös

Stefan ja Smart

Stefan ja Smart

Tutustu meidän Steffiin sekä ota talteen Auton päivä- tapahtuman tiedot :)

Lue lisää
Arvonlisäverolain muutos

Arvonlisäverolain muutos

Suomessa yleinen arvonlisäverokanta nousee 24 prosentista 25,5 prosenttiin 1.9.2024 alkaen.

Lue lisää