Kia Pro Cee'd

Mikset nautiskelisi ajamisesta tällä vaikuttavasti muotoillulla viistoperäisellä? Uusi pro_cee’d on suunniteltu juuri sitä ajatellen. Tässä cee’d-sarjan todella yksilöllisessä kolmiovisessa mallissa on runsaasti uutta muotoilua, entistä herkemmin reagoivat moottorit sekä Kian upeimmat mukavuus ominaisuudet ja paras teknologia.

Kia Cee'd

Otetaan kiilamainen profiili, jämäkkä olkalinja ja roteva konepelti. Yhdistetään ne matalaan yleisvaikutelmaan, lyhyisiin koriylityksiin ja pitkään akseliväliin, niin auto on kuin tyypillinen urheilullinen coupé. Tässä tapauksessa ilmettä täydentää kuitenkin 5 oven tarjoama tilan tunne ja toiminnallisuus.

Kia Cee'd Sportswagon

Uusi Kia cee’d Sportswagon saa tilavuuden tunnun, monikäyttöisyyden ja tyylikkään muotoilun yhdistelmän näyttämään vaivattomalta. Ihaile sulavaa kattolinjaa tyylikkäine kattokiskoineen, Kialle tunnusomaista keulasäleikköä ja kauniisti muotoiltua keulaa sekä takaosan hienostuneita LED-valoja.

Kia Venga

Ensimmäinen Kia Venga tuli markkinoille viisi vuotta sitten. Nyt tämä huippusuosittu malli on päivitetty hienostuneesti ja tyylikkäästi – tuttu käytännöllisyys, monipuolisuus ja luotettavuus säilyttäen. Uusimmassa mallissa on uudenlaiset keula ja perä, entistä hienompi ohjaamo, uudet kevytmetallivanteet ja laajennettu lisävarustevalikoima.

Kia Rio

Kia Rio on suunniteltu kääntämään päät – joka tavalla. Tämä tyylikäs ja dynaaminen hatchback sisältää runsaasti ominaisuuksia: luokkansa yleistä tasoa parempi mukavuus ja varustelu, edistynyt teknologia, turvallisuusominaisuudet sekä matalat käyttökustannukset. 

Kia Carens

Työ, harrastukset tai erityinen koko perheen matka – mitä tahansa suunnitelmia sinulla onkin, uusi Kia Carens on täydellinen matkakumppani. Tässä monikäyttöisessä ajoneuvossa yhdistyvät tilavuus, monipuolisuus ja häikäisevä eurooppalainen muotoilu.

Kia Soul

Persoonallinen ja palkittu muotoilu siirrettynä suoraan tulevaisuuteen. Uusi Kia Soul on saanut uudenlaisen piristävän ilmeen sisä- ja ulkopuolelle – sporttisen lihaksikkaat linjat, huippuluokan teknologiat ja entistäkin nautinnollisempi ajokokemus.

Kia Niro

Vastuullisuus ei ole koskaan näyttänyt näin upealta. Uusi Kia Niro on mullistava hybridi, joka yhdistää uuden 1.6 GDI bensiinimoottorin, sähkömoottorin sekä automaattivaihteiston. Tämä tilava, tyylikäs ja  polttoainetaloudellinen crossover antaa sinun keskittyä vain ajamisesta nauttimiseen.

Kia Optima

Hienostuneet mittasuhteet, sulavat linjat ja jokaisen kulman sekä yksityiskohdan huomioiminen viimeistelevät täysin uuden Kia Optiman vaikuttavan tyylin. Pidennetty akseliväli parantaa vakautta, ajettavuutta, mukavuutta sekä tilavuutta. Kialle tunnusomaisen säleikön sekä LED-takavalojen kaltaiset yksityiskohdat taas varmistavat, että tulet huomatuksi.

Kia Optima Sportswagon

Kia-mallisto on vihdoin laajentunut isolla farmarilla. Uudessa Optima Sportswagonissa korostuvat edistynyt teknologia, mukavuus ja innovaatiot. Se on täynnä tuoretta ajattelua – ja runsaasti tilaa. Urheilullinen profiili ja suorituskyky sekä tyylikäs sisustus viimeistelevät ajonautintosi. 

Kia Sportage

Täysin uusi Sportage haluaa tarjota enemmän kuin odotat. Enemmän henkeäsalpaavaa, erottuvaa muotoilua. Enemmän huipputeknologiaa. Enemmän edistyneitä ominaisuuksia, jotka lisäävät mukavuuttasi ja turvallisuuttasi. Enemmän syitä lähteä ulos ja tarttua jokaiseen hetkeen.

Kia Sorento

Kaikki katseet kääntyvät ihailemaan uutta Kia Sorentoa, sen rohkeaa säleikköä, korotettua konepeltiä ja tyylikkäästi muotoiltuja ja huomiota herättäviä LED-päiväajovaloja. Auton siluetti viestii painokkuutta ja voimaa. Elegantteine kevytmetallivanteineen se on kuin sulavalinjainen eläin valmiina loikkaan.