Kun palvelulla on merkitystä

I am a creative visual designer, focused on Web and Mobile interfaces and interactions, based out of London

LUE LISÄÄ

Autotalo Järvi - Kun palvelulla on merkitystä

Mottomme Kun palvelulla on merkitystä velvoittaa meidät olemaan luotettava asiantuntija ja yhteistyökumppani aina kun autoa etsivä asiakas astuu liikkeeseemme.

Eniten meitä ilahduttaa, kun liikkeeseemme astuu tuttu asiakas – näin tapahtuu entistä useammin, jotkut tulevat tekemään kauppoja jo kolmannen tai jopa vielä useammankin kerran. Kaikki mitä teemme, lähtee asiakkaan tarpeista ja niiden täyttämisestä. Siksi löydät oman nimemme nimikyltistämme, meillä vastuu ei ole “yrityksen”, vaan sen kannamme me omistajat Pasi ja Petri Järvi.

Luotettava sekä asiantunteva kumppani

Aloitimme 1.9.2016 Kia ja Mitsubishi -autojen valtuutettuna myyjänä Itä-Uudenmaan alueella. Sopimus on meille pitkän ja määrätietoisen työn tulos. Olemme rakentaneet brandiamme ja kehittäneet toimintaamme, sen seurauksena meillä on nyt Kian kaltainen huippumerkki, joka nostaa meidät alan toimijana uudelle tasolle. Mitsubishi taas täydentää varsinkin täällä meidän alueella suosittujen nelivetojen valikoimaamme.

Autotalo Järvi edustaa myös Suzuki, SsangYong sekä Isuzu -automerkkejä. Nyt uusien autojen tarjontamme on varsin kattava, ajoneuvo löytyy joka tarpeeseen.

Autotalo Järvi tarjoaa kaiken kokoisia, ikäisiä ja hintaisia vaihtoautoja. Valtaosa kuitenkin on muutaman vuoden ajettuja, täydellisesti huollettuja, luotettavia laatumerkkejä. Valikoimassamme on aina n. 180 vaihtoautoa, joten valinnan varaa riittää. Meiltä löytyy myös hyötyajoneuvoja, esimerkiksi alvillisia pakettiautoja. Suurin osa autoistamme tulee meille Suomesta, mutta hankimme luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta haluamasi auton myös Suomen ulkopuolelta. Kian ja Mitsubishin myynti tuo vaihtoautovalikoimaamme uusia vaihtoehtoja ja monipuolistaa sitä.

Autotalo Järvi on taloudellisen suorituskykynsä perustella luokiteltu Kauppalehden Menestyjäyritykseksi. Sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius

  • Kauppalehden menestyjäyritys

  • Kauppalehden kasvuyritys

  • Suomen vahvimmat platina